Clubkampioenschap 2023


STROKEPLAY

U kunt zich inschrijven voor de clubkampioenschappen voor dames en heren. Schrijf je in voor dit sfeervolle kampioenschap met spannende wedstrijden en vooral met veel gezelligheid. Daar blinken wij als golfclub tenslotte in uit!

Inschrijven kan via Nexxchange of mail naar golfclub@golfbaanoordeloos.nl

De eerste ronde kan worden gespeeld op donderdag 21 september of vrijdag 22 september. Starten met inloop (geen vaste tijden of flight), vanaf 15:00 tot 19:00 uur. Stel je hebt geen maatje om mee te lopen, dan loopt er vanuit de wedstrijd commissie een marker mee.

De inschrijving sluit dinsdagavond 19 september.

Ook golfers, dames en heren, die nog twijfelen of nog niet zo heel lang spelen, nodigen wij van harte uit om mee te doen met dit kampioenschap. Het is een strokeplay-kampioenschap, maar er is ook prijs voor de beste stableford-score!!!

hier doen we het voor!

BELANGRIJK:

Wat betreft de te lopen rondes, moet het volgende nog worden gemeld:

De dag dat u een gekwalificeerde wedstrijdronde loopt (donderdag of vrijdag en zaterdag) over 9 holes, mag er niet worden voorgespeeld op de baan, ook niet een paar holes. De speler kan dan worden gediskwalificeerd. Dit mag wel de dag ervoor. Natuurlijk kan er de dag zelf geoefend worden op de drivingrange of op de putting-green.

Voor de stableford-categorie moeten er door de speler wel 10 qualifying kaarten zijn gelopen in het jaar 2023 om aanspraak te kunnen maken op die prijzen. Voor deelname is het aantal Q-kaarten niet van belang.

Iedere hole moet uitgespeeld worden, omdat het een stroke-play wedstrijd is. Er mogen geen korte puts worden weggegeven. Pas als het balletje in de hole is, wordt de totale score van de betreffende hole opgeschreven.

Daarnaast adviseren wij de spelers de regels nog even door te nemen voor het kampioenschap.

De tweede en derde ronde worden gespeeld op zaterdag 23 september. De starttijden zullen, afhankelijk van het aantal inschrijvingen, vanaf 9.30 uur zijn.

Vrijdagavond ontvangt u de starttijden voor de tweede ronde rond 21.00 uur, als de eerste ronde is afgesloten.

live golf kijken 🙂

Zaterdag wordt het kampioenschap afgesloten met een prijsuitreiking tussen 17.00 en 18.00 uur. Na de prijsuitreiking gaan we lekker eten met z’n allen. De keukenbrigade van de Maria Johanna Hoeve gaat zich zeker te weten weer van haar beste kant laten zien. Het eten wordt aangeboden aan alle deelnemers door de wedstrijdcommissie en de familie Kool. Een feestelijke afsluiting met muziek.

Deelnemers krijgen nog de vraag of ze wel of niet van de partij zijn. Natuurlijk zijn partners welkom om deel te nemen aan dit diner voor € 25,00. De drankjes zijn voor eigen rekening.

Sportieve dagen met vaak veel gezelligheid en hopelijk mooi weer, dusss: SCHRIJF JE IN!

Je weet nooit hoe het balletje zal rollen…

Gezien het aantal enthousiaste golfers verwachten we veel inschrijvingen. Het kan zijn dat de wedstrijdcommissie misschien moet besluiten één en ander aan te passen t.z.t..

Rest ons alle deelnemers succes en veel golf-plezier te wensen!

De kampioenen van 2022!

Stokeplay: Anne van de Burg en Mike Nurse (83 slagen)

Stabelford: Reinald de Bruijn