E-Golf4U wordt NexxChange op 20 feb.

Beste golfers,

Binnenkort, maandag 20 februari 2023 (2 weken later dan de eerste planning), gaat de golf-administratie van Stg. Golfclub Noordeloos over op een ander software-systeem. Hierdoor zal er voor u ook wat wijzigen. Het is niet onze keuze, maar we zien ook een paar voordelen.

Ons huidige systeem E-Golf4U is in 2021 overgenomen door het Oostenrijkse bedrijf Nexxchange. De overname van E-Golf4U door Nexxchange brengt voor de clubs in Nederland een verandering met zich mee. Namelijk ‘een betere ervaring voor U als golfer én een goed systeem voor de toekomst voor uw golfclub’, aldus Nexxchange. De app Nexxchange golf ziet er inderdaad veel belovend uit. We vragen u te wachten met aanmaken van een account, dat verzorgen wij namelijk voor u. Dan weten we zeker dat alle gegevens goed overkomen.


Het bedrijf E-Golf4U is marktleider in ons land en wordt door meer dan 160 golfbanen in Nederland gebruikt. E-Golf4U moet aan de continuïteit denken en wil ook verder groeien in haar dienstverlening. Om die reden is deze overname een goede stap vooruit!
Nexxchange is gespecialiseerd in golf-software, biedt een breed scala aan diensten voor golfverenigingen en golfbanen. Nexxchange is marktleider in Oostenrijk met 120 van de 145 banen als klant. Nexxchange wil uitbreiden in Europa en kreeg met deze overname een mooie mogelijkheid om deze stap in Nederland te zetten
.


Voor u als lid verandert er ook iets. Namelijk de omgeving waarin u, uw eigen
golfgegevens bij kunt houden. Voorheen kon u dit doen via E-Golf4U. Op de dag van de
overgang, maandag 6 februari 2023, krijg u een e-mail van de golfclub, waarin
verzocht wordt uw wachtwoord voor uw account aan te passen.
Dit betekent dat er door
ons een account is aangemaakt op het Portaal van Nexxchange. Het Portaal is uw
nieuwe omgeving, waarin u, uw scorekaarten kunt aanmaken, in kunt schrijven voor
wedstrijden en natuurlijk uw Handicap kunt bijhouden. Dit Portaal is gekoppeld aan ons
systeem.


Hoe gaat de migratie verlopen? De golf-administratie zal op 6 februari 2023 niet bereikbaar
zijn.
Op deze dag kunt u het systeem dus niet raadplegen en geen nieuw gelopen Q-kaarten
registreren via dit systeem. Wel kunt u via de app van golf.nl uw WHS-handicap raadplegen en nieuwe Q-kaarten registreren. De daar geregistreerde kaarten worden door de NGF verwerkt voor uw WHS-handicap en het eventueel gewijzigde WHS-handicap komt (na de migratie) in het systeem van Nexxchange en blijft dus gewoon bestaan.
Over de toegang tot het nieuwe systeem bij Nexxchange en wat u er mee kunt doen, wordt u geïnformeerd zodra ons systeem is gemigreerd naar het systeem van Nexxchange.


Heeft u nog vragen? Dan kunt u ons altijd contact opnemen.

Vriendelijke groeten,

Leo Kool

Stg. Golfclub Noordeloos
Nieuwendijk 20
4225 PE  Noordeloos
tel. 0183-58 9524 (2)
golfclub@golfbaannoordeloos.nl