Langebaan Kampioenschap Golfclub Noordeloos

Beste Golfers,

Zaterdag 7 oktober 2023 wordt de 2de editie gespeeld van het langebaan kampioenschap van onze golfclub. Dit kampioenschap wordt wederom gehouden op De Batouwe in Zoelen.

De Batouwe is een fantastische mooie golfbaan. De club heeft 3 x 9 holes, namelijk de Peren-, Appel- en kersengaard. Daarnaast een mooie Driving range, een ruime parkeerplaats en een goede horeca.

Het kampioenschap zal gespeeld worden over 18 holes. Welke lussen we gaan lopen moet nog worden bepaald door de organisatie. Het kampioenschap bestaat uit twee vormen namelijk strokeplay en stableford.


Strokeplay: Degene die het minst aantal werkelijke slagen nodig heeft op 18 holes wordt kampioen. Bij een gelijke stand wordt er door de organisatie bepaald wie kampioen wordt.

Stableford: Degenen met de meest behaalde stablefordpunten op 18 holes wordt kampioen. Bij een gelijke stand wordt er door de organisatie bepaald wie kampioen wordt.

Alle mannen zullen van geel afslaan, De dames zullen van rood spelen.

Tevens is er voor de Heren en dames  een aparte  longest en een neary prijs

De volgende kampioenen zullen deze dag gehuldigd worden:


Heren: 

The Longest

The Neary

Kampioen Strokeplay, Kampioen Stableford

Nr 2 Strokeplay, Nr 2 Stableford

Nr 3 Strokeplay, Nr3 Stableford

Dames:

The Longest

The Neary

Kampioen Strokeplay, Kampioen Stableford

Nr 2 Strokeplay, Nr 2 Stableford

Nr 3 Strokeplay, Nr3 Stableford

Of te wel iedereen kan meedoen en heeft een kans om een prijs te winnen. Maar uiteindelijk hopen wij dat u allen een schitterende golfdag mag beleven met veel gezelligheid.


Als klap op de vuurpijl is er een mega grote hoofdprijs. DE WINNAAR BIJ DE DAMES EN HEREN WINT EEN GOLFREIS -CULLIAN (TURKIJE ) VAN 27 JANUARI T/M 3 FEBRUARI 2024 EXCLUSIEF VLIEGTICKET.  Er wordt nog bepaald of de prijs gaat naar de winnaar van strokeplay of stableford. Deze megaprijs wordt gesponsord door onze pro Wouter!!


U kunt zich apart opgeven, de flights worden ingedeeld door de organisatie.

We spelen met 3 personen in een flight.

Na afloop zal er een prijsuitreiking plaatsvinden gevolgd door een daghap bestaande uit vis of vlees.

De kosten van dit kampioenschap inclusief daghap bedraagt € 70,00 p.p.

Als u een buggy wilt hebben op deze dag zal u dit zelf moeten regelen op de Batouwe. Wellicht kunt u met andere clubleden hierover afspraken maken. Tevens de kosten voor drinken zijn geheel voor u eigen rekening.

We hebben ook nog een mooie deal kunnen maken voor het voorspelen. U mag 2 weken voor het kampioenschap voorspelen voor een mooi tarief. Op ma-do is €47,00 op vrijdag t/m zondag € 50,00 p.p.
Deelnemers die voorspelen en gebruik willen maken van deze korting moeten dit aangeven bij het boeken van een starttijd.

Het opgeven voor de langebaankampioenschap kunt u doen op onze eigen site, onder het kopje wedstrijden (zoals gewoonlijk).

Betalen doet u op de dag zelf bij de receptie van de Batouwe.

Voor meer informatie over de golfbaan De Batouwe kunt u kijken op de volgende site: www.golfcentrumdebatouwe.nl

Voor vragen over dit kampioenschap kunt u terecht bij de organisatie.

Wij wensen u allen een mooi kampioenschap toe.

Wouter van Beurden (Pro)

Anne van der Burgh

Adriaan Kentie