NGF, verslag Noordeloos 2

Hieronder het verslag van Noordeloos 2 van vrijdag 17 augustus tijdens de halve finale van het landskampioenschap.

Noordeloos 2 – Concordia 1 – Heemskerkse 1

De crème de la crème van short golf Nederland had zich op Amelisweerd verzameld om het tegen elkaar op te nemen in de halve finale van het landskampioenschap. Serieuze gezichten alom, maar wij waren vooral trots dat we op dit podium mochten acteren. De single handicaps vlogen je om de oren en sterspeler hield thuis de bank warm. Een hele opgave dus.

Een nieuwe sterspeler diende zich echter aan. Gerwin wist beide singles te winnen, waaronder van de nr. 1 van de landskampioen (hcp. 5.1). Klasse! De captain begon met een birdie maar moest daarna het onderspit delven. De toverspreuken van een heks uit Weesp op hole 4 hielpen ook niet mee. Bij de singles wist Simone nog knap een puntje uit het vuur te slepen, maar we gingen de greensomes dus in met een fikse achterstand.

Tijdens de greensomes vochten we voor wat we waard waren, maar beide teams waren een maatje te groot. Een ervaring rijker, een illusie armer. Maar we hebben echt genoten! En als we als team blijven groeien zien ze ons volgend jaar zeker terug!

Op naar volgend jaar!

Noordeloos 2