Op Stap nieuwsflits, 31 maart Turfvaert

Beste Opstappers,

Na Dongen is nu de Turfvaert aan de beurt, wij gaan op 31 maart naar De Turfvaert in Rijsbergen , tot op heden slechts 28 inschrijvingen, dus als je wilt, schrijf je dan snel in. De kosten voor deze dag zijn € 60 p.p.  dat is inclusief koffie en lunch, De Turfvaert is een soort linksbaan in het Brabantse landschap, een aanrader!

Inschrijven kan via de app van Nexxchange bij de wedstrijden, mailen naar opstap@golfbaannoordeloos.nl mag ook.

Daarna is Steenhoven aan de beurt in Postel in Belgie, een bekend adres voor ons in het prachtige landschap van de Kempen wij gaan daar spelen op  vrijdag 19 mei kosten € 50pp echter nog zonder eten en drinken, wij werken momenteel een concept uit met de club leiding om daar ook wat attractiefs aan te bieden.

Op vrijdag 30 juni is de Kempense Golfbaan in Mol / Rouw aan de beurt, jullie mogen deze baan niet missen, hoort bij de toptien golfbanen in België en is een lust om daar te mogen spelen.

Hier is de greenfee voor de golfers uit Noordeloos slechts € 55pp exclusief eten en drinken, wij komen ook hier later op terug.

De Kempense in Belgie

Op vrijdag 28 juli gaan wij naar Middelburg, Er wordt dan op de “Zeeuwsche”gespeeld, een heel moeilijke 9 holes baan die wij 2 keer spelen. Dit arrangement is weer met koffie en een Zeeuwsche Bolus, plus een fantastische lunch. Kosten hiervoor € 47,50 pp

Tenslotte is ook de december kandidaat bekend, op Vrijdag 1 december gaan wij spelen op De Haenen, dit wordt weer de afsluiting van het jaar, Wij hebben deze prachtbaan vol met kunst en cultuur vast kunnen leggen voor een prijsje van € 62,50 p.p. inclusief koffie en een voortreffelijk diner na afloop, hier zal  op hole 1 en hole 10 gelijk gestart worden dit ivm  de vroege duisternis , zodat wij allemaal rond 16.00 uur weer in het clubhuis zijn

Dit is het voorlopig alles van de commissie op stap, wij zijn nog zoekende voor augustus, september, oktober en november, schrijf jullie zo snel mogelijk in voor de diverse wedstrijden.

Namens de commissie ”Op Stap”

Leo Kool

Peter van Hasselt