Themawedstrijd – de derde zaterdag in de maand

De volgende thema-wedstrijd staat gepland op 20 augustus in de middag. Deze keer gaan we met koppels, een tweetal, de baan in en samen zet je een score neer. Stel koppel AB gaat de baan in en speler A heeft 3 slagen op hole 1 en speler B heeft daar 4 slagen, dan heb je samen 34. De laagste is altijd het eerste getal. Dit doen we over 9 holes en daarna tellen we de uitkomst van totaal 9 holes bij elkaar op.

De themawedstrijden worden georganiseerd door de wedstrijdcommissie en iedere speler, beginner of gevorderde wordt van harte uitgenodigd om mee te doen. Het is een gezelligheidswedstrijd, waarbij u andere golfers leert kennen en met elkaar een leuk golfspel speelt. Iedere derde zaterdag van de maand kunnen alle leden meedoen met deze sportieve en gezellige middagen.

Inschrijven kan via E-Golf4U, graag vóór donderdag 18 augustus 20.00 uur. Aansluitend ontvangt u dan uiterlijk vrijdag een mail met de starttijd voor u en uw flight-genoten. Heeft u zich niet op tijd ingeschreven en u wilt toch nog meedoen? Soms is dit mogelijk. We plaatsen u op de reservelijst. Mocht er een plek vrijkomen, laten we dit z.s.m. horen.

Aanvang: vanaf 13.30 uur

Kosten: € 3,00