Themawedstrijd – de derde zaterdag in de maand

De volgende thema-wedstrijd staat gepland voor zaterdag 17 december om 12:30 uur, in de middag. De laatste thema-wedstrijd van dit jaar!

Dit keer spelen we het spel ‘Best Christmas Ball’, een ‘strokeplay’-variant, waarbij de spelers worden verdeeld in twee teams, die twee tegen twee spelen. Er wordt na een geslagen bal verder gespeeld met de beste bal (naar eigen keuze van het team). Dit geldt ook voor de greens. Afstand van de te plaatsen bal, naast de beste bal, is door de baan heen 1 meter en op de green 15 cm en nooit dichter bij de vlag. U wordt verwelkomt door de wedstrijdcommissie met een winters drankje en een gezellig muziekje, voordat we starten. Of het een shotgun wordt, of 2 x 9 holes, hangt af van het aantal inschrijvingen.

Voor en na de wedstrijd zal de keukenbrigade van de Maria Johannahoeve de vuren van de BBQ aansteken en zijn er lekkere hapjes te bestellen.

De themawedstrijden worden georganiseerd door de wedstrijdcommissie en iedere speler, beginner of gevorderde wordt van harte uitgenodigd om mee te doen. Het is een gezelligheidswedstrijd, waarbij u andere golfers leert kennen en met elkaar een leuk golfspel speelt. Iedere derde zaterdag van de maand kunnen alle leden meedoen met deze sportieve en gezellige middagen.

Inschrijven kan via E-Golf4U, graag vóór donderdag 15 december 20.00 uur. Aansluitend ontvangt u dan uiterlijk vrijdag een mail met de starttijd voor u en uw flight-genoten. Heeft u zich niet op tijd ingeschreven en u wilt toch nog meedoen? Soms is dit mogelijk. We plaatsen u op de reservelijst. Mocht er een plek vrijkomen, laten we dit z.s.m. horen.

Aanvang: vanaf 12.30 uur

Kosten: € 3,00