Voorjaarscompetitie

De tweede ronde:

ook deze dinsdag ochtend was het behoorlijk druk met 38 inschrijvingen. We startten in flights van 3, zodat de doorloop best vlot ging.

Prijswinnaars kunnen hun( nog niet) opgehaalde prijzen ophalen bij de wedstrijdtafel.

De uitslagen:

HCP 0 – 36

1e Henk van der Meulen 19 punten

2e Hendrik Schotman 17 punten

3e Bea Duizer 17 punten

HCP 36,1 – 54

1e Bert Ambachtsheer 20 punten

2e John de Waard 16 punten

3e Cor de Jong 16 punten

de neary stond op hole 2 en werd een prooi voor Caroline Vreugdenhil afstand 0.72 meter.

de birdies: Henny Ros, Caroline Vreugdenhil, Peter Bekkers, John de Waard, Geert Steehouwer ( 2x) , Gerard Bottenberg, Bert Ambachtsheer en Henk van der Meulen ( 2x).

Voor de dinsdagochtend moet je je inschrijven voor maandagochtend via Nexxchange, Gijs maakt dan de flight indelingen. Je kunt in nexxchange aangeven rond welke tijd je wilt starten. De organisatie is in handen van Els van de Heuvel, Eddy Groskamp en Robert Stasse.

De avond versie:

Hcp 0-36

1 John van de Berg 19
2 Theresia Boer 17
3 Arjan Faro 16

Hcp 36,1-54

1 Manon Ruitenberg 16
2 Ton van de Wal 15
3 Erik Bot 12

De birdies: Arjan Faro, Simone Hartog, Theo de Jong, Theo Aantjes

Neary was geslagen door Ton van de Wal

De inschrijfkosten is € 5,- Je kunt dit bedrag pinnen, contant betalen en er is de mogelijkheid om een 10 ‘rittenkaart’ te kopen voor €50.-. Heb je nog een 10 rittenkaart van vorig seizoen dan kun je deze inleveren aan de wedstrijdtafel. Het aantal strippen die er nog opstaan worden verrekend met een nieuwe kaart. Voorbeeld: oude kaart heeft nog 5 geldige strippen ( waarde € 30 ). Je koopt een nieuwe kaart en betaalt dan € 20 bij.

De wedstrijdcommissie verrekent de ingeleverde kaarten met Wouter.

We willen wel zo snel mogelijk af van het oude kaartsysteem en we verzoeken jullie dan ook om oude kaarten deze maand in te leveren. Zoek ze dus op en lever in.

Deze competitie is speciaal bedoeld om aan je hcp te werken, alle wedstrijden zijn qualifying. Je speelt dus echt voor jezelf om je te verbeteren. Uiteraard staan gezelligheid , contacten en sportiviteit voorop.

Voor de dinsdagavond geldt hetzelfde, behalve de indeling dan is op inloop, de flight indeling wordt dus niet van te voren gemaakt. Organisatie bij Mike en Patrick.